MDF این روزها در مواردی مثل درب منازل و شرکت ها، سرویس های خواب، کابینت ها و دیگر تولیدات چوبی استفاده بسیار زیادی دارند. در مقابل تنوع زیاد این محصولات، روکش های متنوعی هم برای پوشاندن عیب و نقص های ام دی اف وجود دارد. در این مطلب از مجله وارناسا قصد داریم انواع روکش MDF را برای شما معرفی کنیم. در مقاله قبل با انواع روکش های اکریلیک و های گلاس آشنا شدیم
روکش لمینت معمولاً از لایه های نازک کاغذی و پلاستیک های رزین ساخته شده و روی ام دی اف یا تخته سه لای ضد آب به کار برده می شود. این نوع روکش در کارخانه و تحت فشار بالا ساخته می شود. روکش ها توسط نوار پی وی سی یا آلومینیوم روی ام دی اف سوار می شوند. میزان مقاومت لمینت بسیار بالا است و کاربرد فراوانی نیز در صنعت کابینت سازی دارد. میزان تنوع رنگ آن نیز نسبتاً بالا است. به همین دلیل کابینت سازان بسیار از این محصول استفاده می کنند. لمینت در انواع مات و براق ساخته می شود اما سطح براق آن به پای هایگلاس و اکریلیک نمی رسد. از طرفی مقاومت آن از اکریلیک بالاتر است. همچنین قیمت اکریلیک از لمینت بالاتر است. در مجموع بین این 3 متریال روکش ام دی اف هایگلاس از همه پرطرفدار تر است.
روکش اچ پی ال یک نوع لمینت محسوب می شود. در واقع اچ پی ال اختصار کلمات (لمینت فشار بالا) است. اچ پی ال از ترکیب لایههای سلولز آغشته به رزین فنولی ساخته شدهاست که تحت حرارت بالا و فشار (در حدود ۸۰ تا ۱۴۰ بار) متصل میشوند. مقاومت این محصول در برابر سایش، فشار و بخصوص حرارت بسیار بالا است. از این رو در کابینت ها در اطراف اجاق گاز به سادگی می توان از آن استفاده کرد. ظاهر اچ پی ال نیز تا حدودی براق است اما وجود دانه ها کوچک، بافت آن را متفاوت کرده است. تنوع رنگ اچ پی ال در میان انواع روکش ام دی اف نسبتاً بالا است.
© تمامی حقوق برای گروه بشیک محفوظ می باشد.
طراحی و سئو : دیجی دیتا