كمبود ید در مواد غذایی کودکان باعث کاهش یادگیری آنها می شود كه این کمبود را با خوردن مواد غذایی دریایی می توان برطرف کرد.
یک متخصص تغذیه گفت:متاسفانه به تازگی حساسیت والدین نسبت به تغذیه فرزندانشان کمرنگ شده است و بیشتر به کودکان خود غذاهایی می دهند که ظاهری زیبا دارد، اما مغذی نیستند و تنها این مواد آنها را سیر می کند، در نتیجه بهره هوشی چنین کودکانی کاهش و پرخاشگری در آنها افزایش می یابد.
وی با بیان این كه کم خونی در دختران جوان عامل مهمی برای ابتلا به افسردگی است، تصریح كرد: کمبود آهن در دختران دانش آموز روی وضعیت تحصیل آنها اثر گذاشته و باعث بروز افسردگی، زودرنجی، خستگی زیاد، ریزش مو و عدم تمرکز آنها در هنگام درس خواندن می شود.