علل پف زیر چشم نوزادان چیست؟


پف زیر چشم نوزاد,علت پف زیر چشم نوزاد,علل پف زیر چشم نوزاد

علت پف زیر چشم نوزاد

 

برای بسیاری از پدر و مادرهایی که به تازگی صاحب فرزند شده اند نگرانی های زیادی وجود دارد و کوچک ترین مسائلی باعث افزایش استرس آنها در مورد نوزادشان میشود. یکی از این موارد که سوالات زیادی از ما پرسیده شده در مورد “علت پف زیر چشم نوزاد” است که این مقاله برای پاسخ به این سوال گردآوری شده است.

پف زیر چشم نوزاد چیست؟

پف زیر چشم ( به انگلیسی:puffy eyes یا Bags under eyes) که به نام ورم پری اربیتال هم شناخته می شود به تورم و پف کردگی بافت های اطراف چشم گفته می شود که به علت جمع شدن بیش از حد مایع در پوست اطراف چشم اتفاق می افتد. از آنجایی که پوست اطراف چشم نازک ترین پوست در بدن است، تورم و تغییر رنگ آن خیلی زود جلب توجه می کند.

علل پف زیر چشم نوزادان:
۱. خواب
یکی از دلایلی که باعث پف آلود شدن چشمان شود، خواب نوزادان است. اما در این باره بایستی بسیار دقت کرد. درصورتی که چشمان نوزاد در زمان خواب یا بعد از بیدار شدن از خواب پف می کند و پس از مدت کوتاهی بعد از بیداری از بین میرود ، مشکل خاصی وجود ندارد و امری طبیعی و رایج شمرده می شود. در اینصورت اصلاً نیازی به مراجعه به پزشک نیست.

2- گریه
زمانی که نوزاد شما گریه می کند، چشمانش سخت کار می کنند تا تولید اشک کنند. با توجه به اینکه غدد چشم باید بیش از حد کار کند تا اشک تولید کند و این غدد اشک هایی را تولید می کنند که بیش از آب تشکیل شده تا نمک. تفاوت غلظت نمک بین اشک و بافت های اطرافشان سبب ایجاد تورم چشم می شود.

3- حساسیت
در صورتی که نوزاد در معرض الودگی، گرد و غبار و … قرار داشته باشید، میتواند باعث زودرنج شدن چشم و بروز پف و ورم در زیر چشم های نوزاد گردد.

4- بیماری کبد
یکی از علل پف زیر چشم نوزادان را می توان مربوط به بیماری های کبدی دانست؛ کبد سالم در بدن یک نوزاد مسوولیت های بسیاری بر عهده دارد که یکی از آنها تنظیم سطح مایعات در بدن است. یک کبد مریض و آسیب دیده نمی تواند فعالیت های خود را بدرستی انجام دهد؛ بدین ترتیب امکان دارد باعث جمع شدن مایعات در بدن شود.

این مایعات تجمع یافته، هم بر قسمت هایی از بدن تأثیر می گذارند که یکی از ان ها تشکیل پف زیر چشم در نوزادان است بدین ترتیب در صورتی که زیر چشمان نوزاد در ساعتهای بیداری هم پف آلود و متورم بود، حتماً به پزشک مراجعه کنید تا نوزاد از نظر بیماری های کبدی بررسی شود.

 

پف زیر چشم نوزاد,علت پف زیر چشم نوزاد,علل پف زیر چشم نوزاد

پف زیر چشم نوزادان

 

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید